Beste Bredanaar,

Omdat het leven te kort kan zijn, is genieten van het Leven voor mij erg belangrijk. Dat doe ik onder andere door het beleven van bourgondische momenten met vrienden. Om mezelf gezond en fit te houden, loop ik bijvoorbeeld de 10km tijdens de Singelloop en doe ik aan #junkjoggen in het Mastbos (= hardlopen en troep opruimen tegelijkertijd). Daarnaast stroop ik als geboren Rotterdamse graag mijn mouwen op voor onze medemensen die in moeilijke omstandigheden verkeren.

Ik volg mijn hart in tijden van verandering. Dit is tevens ook de reden dat ik bij deze lokale politieke partij terecht ben gekomen. De Volkspartij Breda verrast me telkens weer omdat de raadsleden werkelijk oprecht en eerlijk een verandering in het politieke speelveld nastreven, in het belang van Breda en haar inwoners. Verandering brengen voor een betere toekomst voor ons allemaal, daar sta ik voor! “N-joy energizing our future” is niet voor niets mijn persoonlijke slogan.

Schoon houden van Breda en buitenomgeving

Ik streef er persoonlijk naar om onze aarde schoner achter te laten dan ik het heb aangetroffen. Het gaat me aan mijn hart om waar dan ook zwerfafval tegen te komen. In zo’n mooie stad als Breda en ook in de omliggende bossen past geen troep. Daarom zet ik me als volksvertegenwoordiger hiervoor in. Ik nodig je uit om samen met mij een keer te #junkjoggen in het Mastbos.

Geschiedenis levend houden

Mijn creatieve geest geniet van kunst en cultuur. Ik leer steeds meer over Breda en daardoor ontdek ik bijzondere plekjes in de stad, met geweldige verhalen. Dat geeft een gevoel van ultieme rijkdom. Het feit dat we Nassaustad zijn vind ik ook heel speciaal. Op 2 februari 2018 heb ik een Hartewens van Willem van Oranje losgelaten in Amsterdam. Wie weet wordt Willem van Oranje Nassau ooit bijgezet in Onze-Lieve-Vrouwekerk. Om onze lokale geschiedenis en cultuur sprankelend en levend te houden zet ik me als volksvertegenwoordiger graag in. Voor jou, om ons Bredase historisch erfgoed over te dragen aan onze kinderen. Breda is het middelpunt van de BeNeLux en trekt mensen uit allerlei windstreken aan. Toerisme, dat is dan ook meteen het bruggetje naar het derde punt waar ik me harT voor wil maken: het ondernemerschap.

Ondernemerschap

Ik geloof erin dat ondernemerschap een samenleving goed doet. Graag help ik ondernemers bij het doorbreken van barrières, wanneer regels in de weg zitten. Soms hebben ondernemers stimulans en/of bescherming vanuit de maatschappij nodig. Basisinkomen vind ik zo’n onderwerp dat juist voor ondernemers van groot belang kan zijn. Denk aan de oprichtingsfase en bij faillissement.
Daarnaast vind ik het belangrijk dat ondernemers indien nodig hulp krijgen als ze bij willen dragen aan het realiseren van maatschappelijke doelen die bijdragen aan het welzijn van de huidige bewoners. De waarde van een onderneming reikt immers veel verder dan alleen de financiële balans.

Kortom, ik zet me in om het hart van Breda te laten kloppen.

Ontvang gratis de Volkspartij Breda nieuwsbrief

U ontvangt maximaal 2x p/maand een e-mail met de laatste updates