Jamal El Kaddouri lijsttrekker Volkspartij Breda.

Voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 zal Jamal El Kaddouri de kar van de Volkspartij Breda trekken. Hij is unaniem door zijn partij gekozen. Jamal: ”Ik ben er trots op dat de partij zoveel vertrouwen in mij stelt. Ik zal er alles aan doen om dat waar te maken, binnen en buiten de raad en uiteindelijk altijd ten dienste van de Bredanaar”

Voorzitterschap.

In het licht van het lijsttrekkerschap zal Jamal per 1 november ook het voorzitterschap van de fractie overnemen van Basile Lemaire.

Jamal: ”Ik ben er trots op dat de partij zoveel vertrouwen in mij stelt. Ik zal er alles aan doen om dat waar te maken, binnen en buiten de raad en uiteindelijk altijd ten dienste van de Bredanaar”

Basile zal zich de komende maanden concentreren op zijn portefeuille en lopende dossiers. Hij stelt zichzelf voor 2018 niet meer verkiesbaar. “De Bredase politiek is een hele enerverende periode in mijn leven geweest maar ik kom qua tijd steeds meer in een spagaat tussen gezin, werk en politiek.” aldus Basile.

Deel dit bericht!

Ontvang gratis de Volkspartij Breda nieuwsbrief

U ontvangt maximaal 2x p/maand een e-mail met de laatste updates