Beste Bredanaar,

Ik ben fractievoorzitter en raadslid van de Volkspartij Breda in de prachtige stad Breda. Als maatschappelijk ondernemer zet ik mij in om podiums en kansen te creëren voor nieuw creatief talent en gevestigde kunstenaars, Daarnaast zet ik mij in voor het Rode Kruis. En ik train mensen op het gebied van zelfverdediging. Zelf ben ik een grote liefhebber van Krav Maga.

Ik ben graag waar ik op het moment zelf ben. Voor de toekomst wil ik mij graag inzetten voor een lokale overheid waar de bewoners echt iets te zeggen hebben en regie hebben over hun wijk, buurt en gemeente. Beleidsvorming moet komen vanuit de wensen van de burgers en de zaken die zij nodig hebben, niet wat ambtenaren denken dat burgers nodig hebben. Voor mij is goed politiek voeren: kansen creëren en mogelijkheden bieden voor iedereen. Dat is wat ik met passie doe en dat is wat mij blij maakt.

Ik ben gezegend met een liefdevolle familie en goede vrienden die altijd voor mij klaarstaan en in mij geloven. Ik haal veel inspiratie uit boeken, ik ben gek op lezen. Vroeger las ik makkelijk twee boeken per week. Het is dat ik het nu drukker heb maar als ik veel aan mijn hoofd heb, ontspan ik door lezen. Ik lees graag biografieën en boeken over mensen die echt invloed hebben gehad. Bijvoorbeeld Thomas Jefferson, William Shakespeare, Mandela, Mohamed Ali, Ghandi, Einstein en Malcolm X.

Een grote passie van mij is fotografie, ik ga dan ook regelmatig naar fototentoonstellingen en schiet zelf ook graag mooie plaatjes. Na het lezen van de biografie van fotograaf Henri Cartier Bresson en het zien van zijn werk in Parijs, London en New York ben ik naar de kunstacademie gegaan. Daar is mijn rebelse kant ontstaan dat dingen niet hoeven te zijn hoe anderen zeggen dat ze zijn. Ik bepaal zelf wat ik zie en wat het is. Als je niet in jezelf geloof kom je echt nergens, al heb je 100 kruiwagens.

  • Bewoners bepalen wat goed of niet goed is in hun wijk.

  • Ondernemers moeten vrij kunnen ondernemen in hun buurt.

  • Regels ja, maar vergunningen moeten transparant en makkelijker te verkrijgen zijn.

  • Over ons belastinggeld moet per buurt in overleg met bewoners bepaald worden waar het naar toe gaat, niet dat het elk jaar naar een vaste subsidieslurper gaat die bepaald wordt door ambtenaren vanuit hun bureau terwijl ze niet eens weten wat de mensen in de wijken willen en nodig hebben.

Ontvang gratis de Volkspartij Breda nieuwsbrief

U ontvangt maximaal 2x p/maand een e-mail met de laatste updates