Beste Bredanaar,

Mijn naam is Hendrico Valentijn en mijn leeftijd is de helft van de gemiddelde leeftijd in onze lokale politiek. Verder ben ik geboren en getogen in de Haagse Beemden, naast winkelcentrum De Berg in ons Breda. Op KBS de driezwing heb ik al mijn basisschooljaren doorgebracht, eerst op de dependance en toen naar het hoofdgebouw. Halverwege groep 8 ben ik de rest van het jaar in Italië gaan wonen en heb ik daar op school gezeten in een dorpje, genaamd Lasize. Toen ik uiteindelijk weer terug kwam ben ik hier in Breda aan het Markenhage college begonnen.

“… stoot keer op keer mijn hoofd tegen de hoge drempels voor beginnende ondernemers”

Nadat ik mijn middelbare school had afgerond, begon ik aan mijn vervolgopleiding ICT. Sinds dat jaar tot nu, ben ik altijd bezig geweest om iets voor mezelf op te zetten, maar stoot keer op keer mijn hoofd tegen de hoge drempels voor beginnende ondernemers. Ik wil graag vooruit in het leven en wil zorgen dat het goed gaat met de mensen en dingen waar ik om geef. Ik wil niet alleen mijn steentje bijdragen in Breda, maar ik wil laten zien dat het veel beter kan dan hoe dingen nu ‘ouderwets’ geregeld worden.

Wat ik politiek wil gaan doen:

Niet alleen ik, maar ook zo veel andere Bredanaars die het veel zwaarder hebben dan ik, komen maar niet van de grond als ondernemer. Ik wil met het stokje dat hier is voorgestoken, per direct breken. Een ondernemersklimaat met een lage drempel zit in de wortels van een innovatieve en bloeiende stad.

Ontvang gratis de Volkspartij Breda nieuwsbrief

U ontvangt maximaal 2x p/maand een e-mail met de laatste updates